Acces Point wireless Fortinet – FortiAP

Cea mai comună cale de acces la reteau LAN Edge pentru utilizatori în zilele noastre este Wi-Fi ul. Punctele de acces wireless pot fi adăugate la orice rețea pentru a oferi acces Wi-Fi atât angajaților, cât și oaspeților. Provocările de a adăuga wireless la o implementare depășesc cu mult instalarea fizică a hardware-ului.

Rețeaua IT necesită mai multă capacitate și securitate fiabilă de la mai puține componente pentru a economisi costuri și a simplifica mediul. Echipamentul LAN wireless de la Fortinet valorifică rețeaua bazată pe securitate pentru a oferi acces wireless sigur pentru reteaua LAN a companiei.

Perfecte pentru implementări din campus către SD-Branch, FortiAP-urile sunt compatibile cu Fortinet Security Fabric, oferind vizibilitate largă, protecție automată și informații de amenințare integrate necesare pentru a proteja activele și datele valoroase ale organizațiilor din întreaga lume.

 

Oferta Fortinet Integrated Wireless este o familie de access point-uri administrate de controller care functioneaza in cooperare cu un FortiGate, solutia firewall NGFW de la Fortinet. Astfel, pe langa toate functionalitatile de firewall de retea, IPS, anti-malware, VPN, wan optimization, web filtering si application control agregate pe o singura platforma, FortiGate-ul poate functiona si ca controller Wi-Fi integrat.

Cloud Wi-Fi

 

Solutiile Fortinet de WLAN administrat in cloud prezinta functionalitati exceptionale fata de alte solutii Wi-Fi din industrie. Seria FortiAP-S combina elementele unui firewall avansat la marginea retelei, cu simplitatea si convenienta management-ului din cloud, prin serviciul proprietar FortiCloud. Acest serviciu poate de asemenea sa administreze nu numai FortiAP-S, ci si alte AP-uri si echipamente Fortinet.

Pentru detalii tehnice si financiare va rugam sa ne contactati la: office@netdefence.ro