Email Security Fortinet – FortiMail

EMail Security FORTINET - FortiMail

Ce este securitatea e-mailurilor?

E-mailul rămâne cel mai important instrument de comunicare pentru afaceri. Din păcate, acest lucru face ca e-mailul să fie cel mai mare vector de amenințare, volumul și rafinamentul atacurilor crescând din ce în ce mai mult. În același timp, clienții se mută tot mai mult către furnizorii de e-mail cloud, cum ar fi Microsoft 365 și Google G-Suite, și se luptă să-și securizeze traficul de e-mail. Instrumentele de securitate native integrate în aceste platforme sunt insuficiente pentru a proteja împotriva atacurilor, pentru a securiza datele valoroase și pentru a asigura îndeplinirea obiectivelor de conformitate.

Soluții Secure Gateway Email: FortiMail

Soluția FortiMail este concepută pentru a aborda atât traficul de intrare, pentru a detecta și preveni amenințările de intrare, cât și traficul de ieșire pentru a aplica politici legate de conformitate sau protejarea de date valoroase. Cel mai important, soluția se integrează perfect cu orice infrastructură de e-mail existentă, indiferent dacă este locală, cum ar fi Exchange sau găzduită în cloud, cum ar fi M365 sau G-Suite. FortiMail se distinge, de asemenea, prin abordarea sa pe mai multe straturi a securității e-mailurilor. De exemplu, pentru a identifica și a opri atacurile de spam și phishing, sunt utilizate mai multe tehnici pentru a aborda acest trafic nedorit.

Echipamentele FortiMail, atât in varianta fizică, cât si virtuală, sunt dovedite ca fiind platforme puternice de securitate pentru email-uri, potrivite pentru organizatii indiferent de mărime – de la micile intreprinderi pană la carriers, service providers sau organizațiile mari. Construite pentru a suporta cele mai solicitante sisteme de mesagerie, echipamentele FortiMail folosesc vasta experiență a companiei Fortinet in protejarea rețelelor de spam, malware și alte pericole transmise prin email.

FortiMail asigură:

– Securitate foarte bună a mesajelor;

– Protecție pentru traficul intrare și iesire;

– Disponibil ca și  hardware, virtual appliance, cloud-based services;

Deployment

  • Gateway Mode

Oferă servicii de proxy mail transfer agent (MTA), atât inbound, cat si outbound, pentru email gateway-urile existente. Un simplu schimb de inregistrari DNS MX redirecționeaza email-urile catre FortiMail pentru scanare de antispam și antivirus. Echipamentul FortiMail primeste mesaje, le scanează căutând o formă de virus sau spam, apoi direcționează emailul către destinație, către serverul de email, pentru livrare.

  • Server Mode

Echipamentul FortiMail acționează ca un server de mesagerie de tip stand-alone cu funcționalitate intreagă de server email SMTP, incluzand support flexibil pentru secure POP3, IMAP și WebMail access. FortiMail scanează email-urile de virusi și spam inainte de a fi livrate. Fiind in modul Server, serviciile MTA externe se conectează la FortiMail, permițându-i să funcționeze ca un server protejat.

Pentru detalii tehnice si financiare va rugam sa ne contactati la: office@netdefence.ro