Solutii SDWAN Fortinet

In ce consta Secure SD-WAN

Solutiile de retea extinsa (SD-WAN) definite prin software transforma capacitatile unei organizatii la nivel de aplicatie de mare viteza, folosind WAN-ul organizatiei, precum si conectivitatea multi-cloud si asigura performante WAN Edge la nivel de sucursala.

Unul dintre principalele beneficii ale SD-WAN este ca ofera o selectie dinamica a cailor dintre optiunile de conectivitate – MPLS, 4G / 5G sau banda larga – asigurandu-se ca organizatiile pot accesa rapid si usor aplicatiile cloud critice pentru afaceri.

Solutiile SD-WAN au devenit din ce în ce mai populare pe masura ce organizatiile solicita conectivitate rapida, scalabila si flexibila între diferite medii de retea si încearca sa reduca costul total al proprietatii (TCO), pastrand în acelasi timp experienta utilizatorului.

Cum functioneaza SD-WAN

O solutie SD-WAN conecteaza utilizatorii la orice aplicatie oriunde s-ar afla aceasta, de la centru de date pana în cloud. SD-WAN determina, in mod inteligent, ce cale îndeplineste cel mai bine nevoile ideale de performanta pentru anumita aplicatie. Apoi directioneaza traficul catre calea WAN ideala, în timp ce arhitecturile WAN traditionale au capacitatea de a directiona toate aplicatiile prin MPLS.

Secure SD-WAN

Solutiile Fortinet dedicate pentru securitatea SD-WAN furnizeaza performanta aplicatiilor de mare viteza, reducand totodata costurile. Este singura solutie din piata care, pentru o protectie avansata impotriva amenintarilor, vine cu securitate firewall (NGFW) de generatie viitoare incorporata.

Avantaje

  • SECURITATE COMPLETA
    Capabilitatile de securitate si cele de retelistica sunt integrate
    într-un singur echipament
  • PERFORMANTA SI DISPONIBILITATE
  • SCALABILITATE
  • COSTURI TOTALE REDUSE

Un firewall (NGFW) ale carui functionalitati includ prevenirea intruziunilor (IPS), webfiltering, SSL inspection si anti-malware, este un exemplu de solutie integrata. Solutiile care combina capabilitatile SD-WAN si NGFW în oferte unice îndeplinesc cerintele cheie pentru un SD-WAN sigur si confera siguranta si fiabilitate conexiunilor pentru organizatie in general.

 

Pentru detalii tehnice si financiare va rugam sa ne contactati la office@netdefence.ro.

Contact

Contactati-ne folosind formularul de mai jos sau ne puteti suna direct (+4 0743167229):