AUDIT DE SECURITATE – CTAP

Secure Office Networking

Vă îngrijorează faptul că infrastructura dvs. de securitate actuală ar putea să nu detecteze cu precizie atacurile sofisticate de astăzi? Aveți vizibilitatea operațională pentru a înțelege modul în care aplicațiile sunt folosite cu adevărat în rețeaua dvs.? Soluția dvs. actuală de securitate este capabilă să susțină solicitările actuale de transfer, în ciuda volumului crescut de trafic?

Dacă puneți oricare dintre aceste întrebări, Programul Fortinet Cyber Threat Assessment Program (CTAP) este pentru dvs.!

Ce este raportul CTAP si cum se obtine?

CTAP –  Cyber Threat Assessment Programme: generarea unui raport prin implementarea unui echipament Fortigate timp de 5-7 zile in reteaua existenta (transparent, fara a influenta in vreun fel buna desfasurare a activitatii existente), raport care ofera o imagine aprofundata a starii actuale a retelei in 3 domenii cheie:

  • O vizualizare completă a vulnerabilităților aplicației și a dispozitivelor cu risc
  • Activitatea utilizatorului, inclusiv cine și ce nu funcționează în conformitate cu politica corporativă
  • Utilizarea și performanța rețelei dvs., inclusiv lățimea de bandă la orele de vârf

Inginerii NETDEFENCE, certificati NSE, vin in intampinarea problemelor aparute in urma auditului de securitate IT, alegand cea mai buna solutie tehnica menita sa protejeze informatiile din compania dumneavoastra impotriva accesului neautorizat, utilizarii frauduloase, functionarii defectuoase, modificarii, distrugerii sau divulgarii de continut.

Pentru a afla mai multe detalii despre auditul de securitate IT, va rugam sa ne contactati la office@netdefence.ro