Solutii IT

Solutii de infrastructura IT

construction1Asigurăm proiectarea și configurareasoluțiilor de networking acoperind toată gama de tehnologii de rețea (Routing & Switching, Firewall, VPN, IPS etc.) prin specialiști certificați în networking (Cisco, Juniper, Linux). Serviciile furnizate sunt fie standard, fie personalizate în funcție de nevoile clientului. Putem furniza rapoarte privind operațiunile, încărcarea rețelei, disponibilitatea, amenințările de securitate, incidentele, optimizările sau alte aspecte solicitate de client.

Comunicaţii unificate: voce & video

Soluții care utilizează rețeaua ca platformă pentru colaborare. Aplicaţiile se pot implementa flexibil la nivel local, la cerere și în modele de implementare combinate. Colaborarea la nivelul companiei și între companii este facilitată de utilizarea unei game largi de soluții de înaltă calitate: conferințe, comunicații IP, mesagerie și aplicații pentru mobilitate.

Sisteme VoIP

Sisteme de comunicații de voce care vă ajută să administrați telefoanele – analogice sau IP – într-un mediu simplu de configurat, cu nivele multiple de acces protejat prin parola, un sistem complet funcțional, performant și la un preț mult mai mic decât cel al unui sistem tradițional.

Sisteme de conexiune VPN

Conectivitate VPN (tehnologie de rețea virtuală privată) securizată care utilizează criptarea pentru asigurarea accesului angajaților la distanță la rețeaua organizației dumneavoastră și la datele din aceasta. Angajații iși pot accesa mesajele de e-mail și fișierele ca și cum ar fi la birourile lor.

Sisteme interne WiFi

Performanțele sistemelor de comunicații LAN prin protocoale WiFi au evoluat continuu iar utilizatorii finali cer adopția acestei tehnologii dat fiind confortul pe care-l asigură. Un proiect de succes trebuie să adreseze aspectele de securitate iar prin proiectare să fie realizată o performanță corespunzatoare aplicațiilor pe baza valorilor de vârf ale utilizării.  Va propunem să beneficiați de know-how-ul specialiștilor proprii pentru gestionarea tuturor aspectelor de natură să conducă la succesul acestei inițiative.

Cablări structurate voce-date cat. 6 si cat .6+

Solutii Enterprise şi Data Centre de cablare structurată, construite pe tehnologia Zero Bit Error Rate, cu garanţie unică pentru toată soluția: cupru, fibră și soluții inteligente de patching.