Secure Office Networking

Rețeaua dvs. de birou se dezvoltă

Fie că activați într-un mediu de lucru la distanță, fie că majoritatea utilizatorilor dvs. sunt într-un birou sau aveți un mixt dintre cele două modele sistemul de bază este același: rețeaua de birouri. Aici se află majoritatea datelor dvs. iar utilizatorii trebuie să se conecteze pentru a accesa resursele de care au nevoie. Dar modul în care se conectează, modul în care sunt partajate datele și distribuția lor continuă să evolueze. Cum vă puteți asigura că totul este protejat într-o lume a carei evoluție este într-o rapida transformare?

Secure Office Networking de la Fortinet oferă o soluție IMM-urilor, venind în sprijinul lor cu protecție completă. Soluțiile Fortinet au dus la un mod mai rapid și mai intuitiv de a oferi securitate a rețelei care utilizează tehnologia și automatizarea pentru a reduce ciclurile și a combate instrumentele moderne pe care atacatorii le folosesc pentru a viza companiile cu securitate slabă. Managementul simplificat consolidează vizibilitatea și controlul în rețea și permite echipelor IT să mențină coerența între dispozitivele cheie, cum ar fi firewall-uri, switch-uri și puncte de acces wireless (AP-uri) oriunde sunt amplasate fizic – toate acestea permițând companiilor să încorporeze securitatea în strategia lor de dezvoltare și creștere.

Rețea și securitate convergente

Echipamentul FortiGate, lider în industrie, este cel mai răspândit firewall de nouă generație (NGFW) de pe piață, local, practic, sau ca serviciu. FortiGate consolidează capacitățile critice de securitate cum ar fi sistemul de prevenire a intruziunilor (IPS), filtrarea web și protecție automată împotriva amenințărilor cu conectivitate și rețea de înaltă performanță.

Într-o epocă în care atacatorii au nevoie doar de cel mai mic spațiu pentru a exploata vulnerabilitațile, Fortinet este conceput pentru protecție completă ajutându-vă în acelasi timp să obțineti securitatea de care aveți nevoie în întreaga afacere. Cu soluții care acoperă securitatea rețelei, pentru endpoint, teleworker și a cloud-ului, Fortinet oferă pieții cea mai intuitivă platformă integrată nativ.

Pentru detalii tehnice și financiare vă rugăm să ne contactați la: office@netdefence.ro